123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

BBQ Daddy


Här hittar du vårt utbud av BBQ Daddy produkter. Dessa effektiva produkter kommer att göra din grill skinande ren. På ett enkelt vis kan du rengöra din grill och alltid se till att den är redo för en grillkväll. Beställ enkelt dina produkter från BBQ Daddy hos oss redan idag, vi levererar dem direkt från vårt eget lager.

Köp BBQ Daddy och rengör ditt grillgaller

Köp BBQ Daddy rengöringsverktyg som kommer perfekt till hands nu när den populäraste grillperioden är här och grillen ska användas flitigt. Produkterna är designade för att du alltid ska kunna se till att din grill är ren och redo för användning. Även om du är en erfaren grillare eller nybörjare så kommer BBQ Daddy produkterna se till att ditt grillgaller förblir rent och snyggt.

Med de robusta borstarna och svamparna kan du enkelt ta bort rester och få ditt grillgaller rent. Borstarna finns även med handtag som gör användningen enklare, du behöver endast blöta borsten innan användning. Då produkterna är värmebeständiga betyder det att du kan använda dem på en varm grill. Värmen hjälper då till att mjuka upp borsten.

Med BBQ Daddy kan du få bort de envisaste resterna på ditt galler eller stekyta, utan stor ansträngning. Med hjälp av handtaget på din borste får du ett bra grepp med båda händerna och kan enkelt skrubba rent din grill.

Du kan köpa refill borsthuvud till din borste och enkelt ta bort det vid behov. Borsten har en skåra där du för in eller ut borsthuvudet vid byte eller rengöring.

Du kan använda BBQ Daddy på din gasolgrill, kolgrill och rökgrill. För gasolgrillen, använd den direkt på stekytan. För kol- och rökgrillar, använd BBQ Daddy för att enkelt rengöra grillgallret.

I handtaget finner du även en flasköppnare som kan användas vid behov och är försedd med en krok så att du enkelt kan hänga upp den för förvaring.
 

Så här gör man rent grillen med BBQ Daddy

BBQ Daddy gör din rengöring av ditt grillgaller till en enkel match. Produkterna är enkla att använda och dess robusta borstar gör din grill som ny.

I detta stycke får du information om hur du gör rent din grill enklast och vad du ska undvika.
  • Värm upp grillen för att förenkla din rengöring.
  • Skrapa bort överflödiga matrester och smuts.
  • Blöt ner din borste med kallt vatten och börja skrubba rent, då bildas det ånga i kombination med den uppvärmda grillen.
  • Undvik att använda brandfarliga rengöringsmedel och starka kemikalier som kan påverka smaken och lukten på din grillade mat.

När du sedan är klar kan du enkelt rengöra din borste för hand eller i diskmaskinen. Använder du dig av en borste med handtag kan du enkelt ta bort borsten och rengöra den alternativt byta ut till ett nytt borsthuvud.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om BBQ Daddy

Vad är BBQ Daddy?

BBQ Daddy är en serie med produkter som är designade för att göra rengöringen av din grill enklare och problemfri. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och enkla design.

Vart kan jag köpa BBQ Daddy?

Hos oss hittar du produkterna från BBQ Daddy serien till ett bra pris. Vi har produkterna som kommer att göra din rengöring av grillen simpel och effektiv.

Hur använder man sig av BBQ Daddy?

BBQ Daddy produkterna är enkla att använda. Det enda du behöver göra är att värma upp grillen och blöta borsten med vatten. När grillen är varm kan du enkelt få bort all smuts och matrester med borsten.

Se till att hålla din grill skinande ren med BBQ Daddy produkterna. Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare.