123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
123ink etikettskrivare
 

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Zoflora


Zoflora erbjuder effektiva desinfektionsmedel som eliminerar 99,9% av bakterier och virus, samtidigt som de sprider en långvarig och behaglig doft i ditt hem. Perfekt för en mängd olika ytor, från golv och bänkskivor till badrum och dörrhandtag. Zoflora hjälper dig att hålla hemmet både rent och fräscht. Beställ innan kl. 16.00 på en vardag och vi skickar din beställning redan samma dag!
1 - 0 av 0

Zoflora

Köp Zoflora och få kraftfull desinfektion med fräscha dofter för ditt hem

Vill du hålla ditt hem hygieniskt rent samtidigt som det doftar fräscht? Zoflora erbjuder effektiva och mångsidiga desinfektionsmedel som eliminerar 99,9% av bakterier och virus. Perfekt för alla ytor i ditt hem och med ett stort utbud av långvariga dofter, gör Zoflora det enkelt att kombinera städning med en härlig atmosfär. Utforska hela vårt Zoflora sortiment och hitta den doft och produkt som passar dina behov. Beställ nu och få hem en städprodukt som både rengör och fräschar upp ditt hem!

Zoflora ger en mångsidig rengöring med fräscha dofter

Zoflora är känt för sina högkvalitativa rengöringsprodukter som inte bara desinficerar utan också får ditt hem att dofta gott med sina fräscha, långvariga dofter. Här är en översikt över deras mest populära produkter:

Zoflora Allrengöringsmedel

Det koncentrerade allrengöringsmedlet från Zoflora är ett mångsidigt och kraftfullt desinfektionsmedel som kan användas på olika ytor i ditt hem. En liten mängd av denna produkt eliminerar 99,9% av bakterier och virus, samtidigt som den sprider en behaglig doft som varar länge. Produkten är idealisk för golv, bänkskivor, badrumsytor och andra hårda ytor, och den hjälper till att hålla ditt hem både rent och väldoftande.

Zoflora Allrengöringsspray

För snabb och enkel rengöring erbjuder Zoflora också en allrengöringsspray. Denna användarvänliga spray är perfekt för dagligt bruk på ytor som behöver snabb desinfektion och uppfräschning. Spraya direkt på ytor som bord, handtag, dörrar eller köksbänkar för en ren och väldoftande miljö. Precis som Zofloras andra produkter eliminerar sprayen 99,9% av bakterier och virus samtidigt som den lämnar en härlig doft.

Zoflora Rengöringsservetter

Zoflora rengöringsservetter är ett utmärkt alternativ när du behöver snabb och effektiv rengöring. Dessa praktiska våtservetter är förimpregnerade med Zofloras desinfektionslösning och är perfekta för att snabbt torka av smuts och bakterier från ytor i kök, badrum och på språng. De är enkla att använda, och precis som andra Zoflora produkter, ger de inte bara renlighet utan också en fräsch och långvarig doft. Med Zoflora Allrengöringsmedel, Allrengöringsspray och Rengöringsservetter kan du enkelt upprätthålla ett rent och fräscht hem. Utforska och beställ Zofloras rengöringsprodukter för att kombinera kraftfull rengöring med oemotståndliga dofter!
 

Så använder du Zoflora på olika ytor i hemmet för effektiv desinficering och fräsch doft

Zoflora är ett kraftfullt, mångsidigt desinfektionsmedel som kan användas på en mängd olika ytor för att både rengöra och sprida en behaglig doft i hela hemmet. Tack vare dess koncentrerade form kan du enkelt anpassa doseringen och appliceringen beroende på vilken yta du rengör. Här är en praktisk guide för hur du bäst använder Zoflora på olika ytor i ditt hem:
  1. Golvet
    Golvet är en av de mest använda ytorna i hemmet och kan snabbt samla på sig smuts och bakterier. Zoflora kan användas på de flesta golvtyper, inklusive trä, kakel och laminat. Blanda en liten mängd Zoflora med vatten i en hink och moppa golvet som vanligt. Denna lösning desinficerar och lämnar golvet med en långvarig, fräsch doft. Tänk på att torka av ytan om den används på känsliga material som obehandlat trä.

  2. Bänkskivor och köksytor
    Köket är en plats där bakterier lätt kan frodas, särskilt på bänkskivor och matlagningsytor. Använd Zoflora genom att späda ut med vatten i en sprayflaska och applicera på bänkar, diskhoar och andra hårda ytor. Låt lösningen verka några minuter för att döda bakterier innan du torkar av med en ren trasa. Observera att Zoflora inte ska användas direkt på livsmedelsytor, utan ytan bör sköljas av innan man har mat kommer i kontakt med ytan.

  3. Badrum
    Badrummet är en annan plats där bakterier ofta frodas. Zoflora kan användas för att rengöra och desinficera duschar, badkar, handfat och toaletter. Applicera utspädd Zoflora på ytorna med en trasa eller svamp för att eliminera bakterier och samtidigt sprida en härlig doft. Det är särskilt effektivt för att förhindra dålig lukt från avlopp och runt toaletten.

  4. Dörrhandtag och strömbrytare
    Dörrhandtag och ljusströmbrytare är ytor som ofta glöms bort vid städningen men som kan vara riktiga bakteriehärdar. Använd Zoflora på en trasa eller spraya den utspädda lösningen direkt på ytan och torka av. Detta hjälper till att desinficera dessa ofta berörda ytor, vilket bidrar till ett mer hygieniskt hem.

  5. Fönsterbrädor och bordsytor
    Zoflora kan användas på dammiga fönsterbrädor, bokhyllor och bordsytor för att ge hela rummet en fräsch doft. Använd en fuktad trasa med utspädd Zoflora för att torka av ytorna, vilket inte bara avlägsnar damm utan också eliminerar bakterier.

  6. Sopkärl
    Soptunnor eller sorteringskärl är ofta en källa till dålig lukt och bakterier. För att hålla dina soptunnor hygieniska kan du rengöra dem regelbundet med Zoflora. Töm tunnan, späd Zoflora med vatten och använd en svamp för att tvätta insidan. Detta eliminerar dåliga lukter och hjälper till att desinficera ytor där bakterier kan gro.

  7. Husdjurstillbehör
    För husdjursägare är det viktigt att hålla djurens tillbehör rena, men det gäller att vara försiktig med vad man använder. Zoflora kan användas på ytor som kattlåda och burar, men se till att ytorna sköljs noggrant efter rengöring och att produkten är helt torr innan ditt husdjur kommer i kontakt med dem. Zoflora ska aldrig användas direkt på djur eller deras päls.
Med Zoflora kan du enkelt upprätthålla ett fräscht och hygieniskt hem genom att använda den på en mängd olika ytor. Den kombinerar kraftfull rengöring med underbara dofter som gör att ditt hem inte bara blir rent, utan också känns fräscht och inbjudande. Anpassa användningen beroende på yta och säkerställ att du följer rekommendationerna för varje specifikt område för bästa resultat.

Andra produkter som du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om Zoflora

Vad är Zoflora och vad används det till?

Zoflora är ett koncentrerat desinfektionsmedel som används för att döda 99,9% av bakterier och virus på olika ytor i hemmet. Förutom att desinficera lämnar Zoflora en långvarig och behaglig doft, vilket gör ditt hem både rent och fräscht. Det kan användas på en mängd olika ytor som golv, bänkskivor, badrum, dörrhandtag och sopkärl.

Hur använder man Zoflora på bästa sätt?

För att använda Zoflora korrekt ska du alltid späda ut det med vatten enligt rekommendationerna på förpackningen. Zoflora kan användas genom att moppa golv, torka av ytor med en trasa eller spraya det på ytor med en sprayflaska. Låt produkten verka några minuter för att säkerställa att bakterier och virus dödas. Efter rengöring bör ytor som kommer i direkt kontakt med mat sköljas med rent vatten.

Är Zoflora säkert att använda runt husdjur och barn?

Zoflora kan användas i hem med husdjur och barn, men det är viktigt att säkerställa att ytor som har behandlats med produkten har torkat helt innan barn eller husdjur kommer i kontakt med dem. Husdjurens matskålar och sovplatser kan rengöras med Zoflora, men dessa ytor bör sköljas noggrant och luftas efter användning.

Hur mycket ska man späda ut Zoflora?

Den vanliga utspädningsgraden för Zoflora är 1 del Zoflora till 40 delar vatten, vilket innebär att en liten flaska räcker till många användningar. Exakta proportioner och instruktioner finns på varje förpackning, och det är viktigt att följa dessa för att säkerställa säker och effektiv rengöring.

Hur länge varar doften från Zoflora?

Zofloras dofter är kända för att vara långvariga. Efter rengöring kan doften från Zoflora hålla sig kvar i flera timmar, och ibland till och med dagar beroende på hur produkten används och vilken doft du väljer.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Antingen via mejl, chatt eller telefon.