123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
 

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Färgpennor för vuxna


Köp färgpennor för vuxna hos oss, till ett bra pris. Vi har ett stort utbud från kända märken såsom Staedtler, Faber-Castell och Eberhard Faber, men vi har även färgpennor i vårt eget varumärke till ett lägre pris. Du kan köpa pennorna om set med en massa olika färger i. Seten säljs med 12st färgpennor till 48st. Beställ innan kl 16.00 på en vardag och vi skickar din beställning redan samma dag.

Utforska vårt utbud av färgpennor för vuxna

Bra färgpennor för vuxna har kommit att bli populärt med åren. Det kan vara allt från att man använder dem för professionellt skapande till hobby och avkoppling. Många konstnärer använder sig av tunna färgpennor men det är även ett populärt verktyg för hobbyister.

Färgpennorna ger dig bra kvalitet och hög pigmentering, detta skiljer sig från de färgpennor som ofta är utformade för barn. En annan skillnad på färgpennor för vuxna är att de ofta håller en högre kvalitet, de är betydligt mycket mjukare än färgpennorna som är anpassade för barn. Detta för att du enkelt ska kunna skugga och skapa avancerade effekter.

Färgpennornas mångsidighet gör att du kan skapa tunna till tjockare linjer, då de är mjuka. Pennorna vässas enkelt med en pennvässare och du kan då alltid se till att ha en spets som är redo att skapa.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren konstnär så kan du använda dig av färgpennor i bra kvalitet, de är enkla att använda och briljerar med sin mångsidighet.

Färgpennor för vuxna i ett brett utbud av färger

En av färgpennornas positiva egenskaper är att dom finns i en mängd olika färger, för att du alltid ska kunna hitta en färg som passar ditt ändamål. De set du köper pennorna i kommer ofta i storpack så att du får en stor variation när du köper dom.

Att kunna välja mellan många olika färger, ger dig möjligheten att bredda dina konstverk och skapa färgglada konstverk med tunna färgpennor.

Verktyg för avkoppling

Många använder sig av fina färgpennor tillsammans med en färgläggningsbok eller mandala för avkoppling. Det har visat sig att färgläggning och att skapa teckningar kan minska stress och få låta tankarna flöda. I kombination med färgläggning kan du reducera din stress och samtidigt få utveckla din kreativa sida genom att färglägga och skapa. Det finns många färgläggningsböcker som är specifikt utformade för vuxna.

Användningsområden för färgpennor för vuxna

Färgpennor för vuxna är mångsidiga och bevisar detta genom att ha en rad olika användningsområden. Nedan kan du läsa några av de olika användningsområden:
  • Färgläggning – Många vuxna använder färgpennorna för att färglägga (bland annat mandala eller färgläggningsböcker) eller att skapa egna teckningar.
  • Konst – Många konstnärer använder sig av färgpennor när de skapar konst. De ger starka och fina färger samtidigt som de går lätt att skugga och skapa konst med.
  • Design och skisser – Designers kan ha stor användning av färgpennor för vuxna när de ska skapa sina skisser och spåna på idéer.
  • Skrift och dekoration – Färgpennornas mångsidighet gör att de också kan användas för skrift och skapar fina och små detaljer vid dekorationer.
Detta är några av färgpennans användningsområden. Du kan alltid testa dig fram hur färgpennorna ter sig på olika underlag för att se vad du kan använda dom till.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om färgpennor för vuxna

Vad är skillnaden mellan färgpennor för vuxna kontra för barn?

Den största skillnaden är att färgpennor för vuxna ofta har en högre kvalitet än de som är tillverkade för barn. Pigmentet är starkare och spetsarna mjukare, detta för att kunna skapa konst som innehåller detaljer och för att kunna avancera konsten till fullo.

Kan jag blanda färger med färgpennor för vuxna?

Ja, det kan du göra. Färgpennorna i hög kvalité är i allra flesta fall oljebaserade eller vaxbaserade, vilket ger dig möjlighet att blanda färgerna och skapa skuggning och en personlig touch på ditt konstverk. För att försäkra dig om detta rekommenderar vi att alltid läsa tillverkarens innehållsförteckning.

Kan jag vässa färgpennor som vanliga blyertspennor?

Ja, du kan vässa färgpennorna precis som vanligt, som man gör med blyertspennor. Att tänka på är dock att färgpennornas spets är väldigt mjuk, så att använda en pennvässare av kvalité rekommenderas.

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mejl om du har frågor eller funderingar, så tveka inte på att kontakta oss.