123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
 

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Tavelkritor


Här hittar du tavelkritor till riktigt bra priser. Vi har paket med både vita och blandade färger samt tavelsudd så att du enkelt kan sudda bort kritorna. Beställer du dina kritor innan kl. 16:00 på en vardag, skickar vi dem redan samma dag.

Tavelkritor för griffeltavlor

Köp dina tavelkritor hos oss och börja skapa redan idag. Trots att vi nu för tiden inte använder oss av griffeltavlor i skolor lika ofta så kan du ha stor användning av kritorna. Det kan vara ett kul sätt för barnen att skapa tillfällig konst och text men du kan även använda dem på en griffeltavla för att skriva upp exempelvis inköpslistor och dylikt.

Använd endast ett tavelsudd för att rätta till fel eller sudda ut när du är klar. Kritor till griffeltavlor är enkla att sudda ut vilket gör att de är uppskattade. Vid små fel eller snabba ändringar ger dom dig möjligheten att rätta till.

Kritorna fungerar inte bara på griffeltavlor utan går lika bra att använda på trottoarer, papper och väggar, vilket gör dom mångsidiga. Du ska dock ha i åtanke att kritorna inte är väderbeständiga vilket gör att dom lätt kan suddas bort vid exempelvis regn.

Tavelkritorna som är gjorda av kalciumkarbonat eller gips är designade som pinnar i cylinderform. Detta gör även att du får ett bra grepp kring kritorna, likt vanliga pennor.

Tavelkritor för alla åldrar

Kritor till griffeltavlor passar för alla åldrar och kan användas för exempelvis roliga familjeaktiviteter eller i lärosyfte för barnen.

Låt barnen skapa tillfällig konst på griffeltavlor med kritorna i olika färger eller varför inte använda den som ett sätt att låta barnen öva på bokstäver. Det blir automatiskt lite roligare när det också finns olika färger som de kan skifta emellan.

Tavelkritornas användningsområden

Tavelkritornas mångsidighet gör att man kan använda dem till många olika ändamål. I texten nedan listar vi några av de användningsområden som är vanliga för kritorna.
  • Utbildning – För de skolor som kanske fortfarande använder sig av någon form av griffeltavla är det ultimat att ha tavelkritor som enkelt kan suddas ut.
  • Konst – Då kritorna är enkla att sudda kan man skapa konst och skisser genom att skapa skuggningar och effekter genom att blanda färgerna.
  • Dekoration och skyltning – Många caféer och restauranger använder sig av griffeltavlor för menyer och priser. Då kritorna kommer i olika färger kan man skapa effektfulla skyltningar som drar till sig uppmärksamhet.
  • Hobby – Kritorna kan användas för att skapa tillfälliga konstverk på griffeltavlor med olika färger. Du kan även skriva upp inköpslistor och att-göra-listor.

Som du kan se finns det många användningsområden för kritor till griffeltavlor. Testa dig fram vart tavelkritorna fungerar att använda. Då dom är enkla att sudda ut eller skölja bort med vatten är dom lämpliga för många ytor.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om tavelkritor

Vad är tavelkritor?

Tavelkritor är specificerade för att användas på griffeltavlor och består av kalciumkarbonat eller gips. Trots att de är designade att användas på griffeltavlor fungerar de även att använda på gator, väggar och papper, som har en icke-porös yta. Kritorna kommer i olika färger men den mest använda är den vita.

Kan tavelkritor användas utomhus?

Ja, du kan vända kritorna utomhus, däremot är de inte designade för att användas utomhus, vilket gör att de inte är väderbeständiga.

Är tavelkritor säkra för barn?

Ja, de flesta tavelkritor är giftfria och därav lämpliga för barn att använda. Vi rekommenderar att alltid kolla information på förpackningen eller med tillverkaren, för att se till att de faktiskt är giftfria.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!