123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
 

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Överstrykningspennor


Köp överstrykningspennor från vårt stora utbud. De finns i en mängd olika färger och varianter. Pennorna ger dig möjlighet att highlighta ord och meningar där texten fortfarande är tydligt läsbar. Detta verktyg är populärt bland många studenter och kontorsarbetare. Beställer du innan kl.16.00 på en helgfri vardag skickar vi dina pennor redan samma dag. 

1 - 24 av 32

Beställ överstrykningspennor från ett brett utbud

Överstrykningspennor är ett hjälpmedel som kommer att förenkla dina studier och arbetsuppgifter, du kan snabbt hitta rätt stycke av information genom att markera dem i olika färger. Överstrykningspennor finns i den vanligaste modellen men även i en raderbar modell. Om du har dokument eller studiematerial som du vet inte behöver ändras är de vanliga överstrykningspennorna ett bra alternativ.
Om du däremot arbetar med något där du vet att justeringar kan behöva göras, rekommenderas de raderbara.

3 fördelar med överstrykningspennor:
  1. Tydliga – Med dess starka färger ger det dig möjlighet att snabbt hitta det aktuella stycket.
  2. Stor utbud av olika färger – Det finns en rad olika färger som gör att dela in styckena i färger.
  3. Billiga och tillgängliga – De är lätta att få tag på och ofta till ett bra pris.
Detta traditionella verktyg har i många år tillbaka varit en populär produkt i många skolor och universitet men även många yrkesbranscher kan ha användning av dem.

Överstrykningspennornas olika färger

För att lätt kunna särskilja dina anteckningar som du vill markera finns pennorna i en mängd olika färger såsom gul, grön, rosa, blå, orange med fler. De har starka fluorescerande färger som gör att du snabbt kan hitta det stycket du söker. Överstrykningspennorna finns även i pastellfärger som upplevs lite mattare än de fluorescerande färgerna, trots det har de fortfarande en utstickande färg.

Suddbara överstrykningspennor

Överstrykningspennor finns även som raderbara, vilket ger dig möjlighet att exempelvis återanvända en text där du vill ändra dina markeringar eller rätta till fel utan att skada dem. Överstrykningspennorna som är raderbara har lika tydliga och starka färger som standard överstrykningspennorna med det undantag att du kan sudda dem.

Pennans sudd sitter vanligtvis i ena änden av pennan och när du använder det skapas värme, som låter dig radera bläcket. Dessa pennor innehåller ett termokromatiskt bläck och när du suddar ut dem lämnas pappret oförstört.

I många miljöer där man flitigt använder papper kan raderbara överstrykningspennor komma till användning, såsom skolor eller kontor. Studenter kan ha bra användning av dem då material ibland kan ändras eller att man använder samma anteckningar men vill ändra de viktiga textstyckena.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om överstrykningspennor

Vart kan man köpa överstrykningspennor?

Hos oss! I vårt sortiment finns överstrykningspennor i en mängd olika färger och former. Vi har även raderbara överstrykningspennor.

Kan man skriva över text markerad med en överstrykningspenna?

Ja, det går att skriva på text du har markerat med en överstrykningspenna. Det du ska ha i åtanke är dock att det kan vara svårt att tyda mörkare bläck när du skriver med den på en överstrykningspenna.

Vad är syftet med en överstrykningspenna?

En överstrykningspenna är mångsidig och kan därav hjälpa dig i flertalet situationer. De används exempelvis ofta i läroböcker eller anteckningar där du vill markera relevant och viktig information i en text. Pennorna har en stark färg och ofta bredare spets vilket gör det enklare för dig att markera och se dina markeringar.

Köp dina överstrykningspennor redan idag! Vi finns tillgängliga via chatt, telefon och mejl, så kontakta oss gärna så hjälper vi dig med frågor och funderingar.